Прашалник


Анализа на состојбата во институциите каде треба да се имплементира проектот „Оцени ја администрацијата“

Министерството за информатичко општество и администрација спроведува анализа на состојбата во институциите каде треба да се имплементира проектот „Оцени ја администрацијата“.

Поради добро планирање на ресурсите и опремата, како и логистика за истата, Ве молиме најдоцна до 26 Септември 2016 година 13:00 часот, да ни доставите одговори на анкетата за секоја ваша подружница/дирекција/канцеларија низ Република Македонија 


Во анкетава има 10 прашања.